Om Champagnefrukost

Champagnefrukost profilbild1

Champagnefrukost – för allt behöver inte vara så himla lagom hela tiden.

Om att vara utlandssvensk, den Svengelska kulturkrocken, smultronställen i England, resor till jordens alla hörn (då man faktiskt kanske dricker champagne till frukost), och det fina i livet.

Jag som driver Champagnefrukost heter Maria och är från början från Kalmar. Jag har bott i Leeds, England, sedan Januari 2010, och under mina år på denna ö i havet så har jag lärt mig väldigt mycket om kulturen och landet i sig. Jag förundras dock fortfarande över hur olika de två länderna är, och jag kommer alltid stå med en fot på varje ställe. När jag inte gör det så reser jag mycket. Jag tycker om att pricka av olika länder, och reser gärna inte tillbaka till ett ställe där jag redan varit. Jag anser att man inte sett ett land från en solstol, så även om jag är på solsemester så ser jag till att utforska landet så mycket som möjligt. Min favoritresa var till Jamaica – vilket äventyr! Men det går vi inte in på här.

Om du vill kontakta Champagnefrukost för ett samarbete eller för att helt enkelt ge mig lite feedback eller idéer till artiklar (kanske är eller har du också varit utlandssvensk, eller har varit på en häftig semester, och vill skriva ett gästinlägg?) så finns jag att nå på maria@champagnefrukost.se