Förundran och skratt med The Ladyboys of Bangkok

En sak som jag verkligen gillar med att bo i en storstad som Leeds är utbudet på nöjen och uppträdanden! Sedan den nya arenan byggdes, och sedan Leeds blev en shoppingmetropol efter invigningen av det stora shoppingcentret Trinity, så har staden verkligen blomstrat! Och i och med att fler nu turistar i Leeds, så betyder det även fler events!

Nyligen så kom The Ladyboys of Bangkok till stan, och även om det inte är i linje med vad jag brukar gå och se, så ville jag inte missa chansen! Jag har hört att dessa uppträdanden ska vara väldigt underhållande, och att man blir väldigt förvirrad av alla dessa vackra tjejer… som inte alls är tjejer, men som är mer tjejiga än alla kvinnor i publiken! Så jag, min pojkvän och några vänner gick och såg showen tillsammans.

ladyboys

Vi visste egentligen inte vad vi hade förväntat oss, men för er som inte vet så är The Ladyboys of Bangkok unga thailändska män som klär sig som tjejer a la Pussycat Dolls och mimar och dansar till både klassiska och nya låtar. Dom är extremt duktiga, och samtidigt som dom dansar så är det som ett roligt skådespel men en massa anspel på sex (på ett skämtsamt och nästan oskyldigt sätt).

Dessa unga män måste ha bestämt sig för att bli ladyboys vid en ung ålder, för som man kan räkna ut så ser ingen man så kvinnlig ut utan hjälp. De flesta vad opererade, och har nog tagit hormoner flera års tid för att få mer kvinniiga former och bli av med hårväxt i ansikte med mera.

Mellan varje dansnummer var ett humornummer (också till musik) av en äldre ”dam” som inte alls såg särskilt kvinnlig ut – men det var ju det som var meningen. Hon var väldigt glad i att dra upp män från publiken och göra dem till åtlöje på scenen, och min pojkvän var en av de lyckligt utvalda.

Det var en väldigt lyckad kväll med många skratt, och The Ladyboys of Bangkok slutade inte att förvåna. Vi fick se moderna nummer i stil med Rhiannas och Lady Gaga, och klassiker som YMCA, In The Navy och Sound of Music. Det hela avslutades med maffiga Let It Go från Disneys film Frozen.

ladyboys frozen let it go

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.